در جلسه امروز شورای شهر چه گذشت؟-راهبرد معاصر
ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید

در جلسه امروز شورای شهر چه گذشت؟

طرح مسئله زیست شبانه تهرانی، بررسی مسئله حذف نام شهدا از معابر شهری و وضعیت اسفناک حمل و نقل عمومی پایتخت با افزایش قیمت بنزین مهمترین مباحث امروز جلسه شورای شهر تهران بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 01
کد خبر: ۲۹۴۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکصد و هفتاد نهمین جلسه شورای شهر تهران صبح امروز به ریاست محسن هاشمی رفسنجانی آغاز بکار کرد. طرح مسئله زیست شبانه تهرانی، بررسی مسئله حذف نام شهدا از معابر شهری، تصویب طرح دو فوریتی کمک به خانواده‌های آسیب‌دیدگان در اعتراضات اخیر و وضعیت اسفناک حمل و نقل عمومی پایتخت با افزایش قیمت بنزین مهمترین مباحث امروز جلسه شورای شهر تهران بود.


مهمترین رویدادهای جلسه امروز از این قرارند:

 

فخاری:برخی از ایستگاه‌های مترو فقط برای جوانان قابل استفاده است

 

الهام فخاری، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت: با توجه به فرارسیدن روز معلولان باید متذکر شوم که شهرداری در تحقق ماده 4 قانون حمایت از معلولان کم کاری کرده است.

 

وی افزود: شهرداری مکلف به این است که سطح شهر را برای دسترسی معلولان مناسب سازی کند. با توجه به نظرات انجمنهای مردم نهاد در رابطه با کارکرد شهرداری این ابلاغیه در اماکن عمومی محقق نشده است.

 

فخاریان گفت: عدم مناسب سازی به سرویس های بهداشتی و نبود تابلوهای راهنما از موضوعاتی است که به آن در مناسب سازی توجه نشده است. با توجه به مواد 6 و 7 قانون مترو، اهداف این مواد محقق نشده است. بسیاری از ایستگاه ها تنها برای جوانان قابل استفاده است. یعنی سالمندان و معلولان امکان استفاده از آن را ندارند.

 

وی افزود: مناسب سازی برای روشندلان محقق نشده است. ستاد شهرداری باید در این رابطه جدی تر عمل کند. همچنین فرهنگ سازی و آموزش برای مدیران و مسئولان اهمیت دارد که وجود ندارد.

 

تصویب طرح دو فوریتی کمک به خانواده‌های آسیب‌دیدگان در اعتراضات اخیر

 

در جریان یکصد و هفتاد نهمین جلسه شورای شهر تهران دو فوریت طرح الزام شهرداری برای ارائه لایحه برای رسیدگی به خانواده‌های آسیب دیده در حادثه اخیر بررسی شد.

 

شهربانو امانی با قرائت دوفوریت این طرح گفت: نظر به حوادث تاسف بار اخیر که منجر به وارد شدن خسارات مالی و جانی به برخی از شهروندان تهرانی شد و با توجه به لزوم رسیدگی به خانواده‌های آسیب دیده، شهردار تهران موظف است با هماهنگی سایر دستگاه های اجرایی ذی ربط و در حد ممکن التیام بخشی صدمات روحی، روانی و اجتماعی نسبت به جبران بخشی از صدمات وارده اقدام و گزارش اقدامات اجرا شده را به شورا ارائه کند.

 

این پیشنهاد با ۲۰ رای موافق به تصویب رسید.سپس سالاری پیشنهاد تشکیل هیات سه نفره از اعضای شورا بمنظور نظارت بر حسن اجرای این مصوبه را ارائه داد.

 

رسولی در موافقت با این پیشنهاد گفت: مصوباتی که از شورا می‌گذرد تا انتهای فرایند مربوطه باید توسط نمایندگان در شورای شهر مورد نظارت و پیگیری قرار بگیرند و نتایج عملیاتی ارائه شود.

 

این پیشنهاد با ۱۹ رای موافق به تصویب رسید و سپس انتخاب اعضا به رای گذاشته شد.در جریان انتخاب اعضای کمیته سه نفره، شهربانو امانی، سید محمود میرلوحی و محمد جواد حق شناس به عنوان اعضای این کمیته انتخاب شدند.

 

تذکر درباره عدم اجرای ماده 9 و 10 قانون هوای پاک

 

مجید فراهانی در جریان صد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به قانون هوای پاک گفت: مطابق با اصل 50 قانون اساسی درجمهوری اسلامی، حفاظت محیط زیست که نسل امروز و نسلهای بعد باید در آن حیات اجتماعی روبه رشدی داشته باشند، وظیفه عمومی تلقی می گردد، وظیفه ای که ظاهرا دستگاههای اجرایی، شهرداری ها، سازمانهای مردم نهاد و یک به یک ما هر یک به سهمش از اجرا و پیگیری آن غفلت کرده ایم که امروز گرفتار آلودگی هوا و اثرات ناشی از آن به عنوان تهدیدی برای زندگی جمعی هستیم.

 

فراهانی افزود: یکی از ابزارهای کاهش آلودگی هوا توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و جایگزین کردن استفاده از حمل و نقل عمومی به جای خودروهای تک سرنشین و شخصی است.

 

رئیس کمیته نظارت بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران تصریح کرد: بر همین اساس مطابق ماده 9 قانون هوای پاک مصوب مجلس شورای اسلامی «وزارت‌کشور موظف است با همکاری وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و امور اقتصادی و دارایی، زمینه نوسازی ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی شهری با اولویت شهرهای بالای دویست‌ هزار نفر جمعیت را ظرف مدت پنج سال از محل منابع درآمدی ماده ۶ این قانون از طریق کمک بلاعوض، یارانه، تسهیلات یا صفر کردن سود بازرگانی واردات خودروهای برقی ـ بنزینی، هیبریدی و خودروهای الکتریکی و موتورسیکلت برقی، به انجام برساند.»

 

عضو شورای شهر تهران گفت: علاوه بر این مطابق ماده 10 این قانون، وزارت‌ کشور موظف است از محل درآمدهای عمومی شهرداری‌ها و بودجه عمومی خود در قانون بودجه (هریک به‌میزان پنجاه درصد)، ناوگان حمل و نقل عمومی درون‌شهری را به میزان سالانه پنج درصد(۵%) با اولویت کلانشهرها و شهرهای بالای پانصد هزار نفر جمعیت افزایش دهد.

 

فراهانی افزود: متاسفانه علی رغم این وظایف قانونی ما شاهد عدم تامین حتی یک دستگاه اتوبوس توسط وزارت کشور پس از تصویب این قانون بوده ایم.

 

عضو شورای شهر تهران خاطر نشان کرد: بر همین اساس با توجه به اهمیت موضوع در اجرای بند2ماده 80 قانون شوراهای اسلامی کشور، درباره «اجرای ماده 9 و 10 قانون هوای پاک در خصوص افزایش و نوسازی ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی شهری » به وزیر کشور تذکر می دهم.

 

او در پایان تاکید کرد: امیدوارم با اقدام به موقع و موثر و اهتمام، وزیر کشور شاهد توجه به اجرای قانون هوای پاک و نوسازی ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی شهری برای ادای حق مردم باشیم.

 

علیخانی:شهردار مسئله گودهای رها شده را شخصا پیگیری کند

 

محمد علیخانی، رئیس کمیسیون عمران شورای شهر در یکصد و هفتاد و نهمین جلسه شورا با اشاره به موضوع گودهای رها شده گفت: با توجه به برگزاری جلسات و پیگیری های مکرر در مورد پایدار سازی و تعیین تکلیف گود رها شده در مجاورت سالن همایش های برج میلاد و با توجه به اهمیت موضوع و مخاطره آمیز بودن این گود و سایر گودهای رها شده در سطح شهر تهران همانند گود خیابان ایران زمین به شهردار محترم تهران تذکر می دهم که شخصا موضوع را مورد پیگیری قرار داده، تصمیمات لازم را اتخاذ و نتیجه را اعلام کند.

 

وی در ادامه با اشاره به تخلف سازمان تاکسیرانی از تغییر غیرقانونی ماده آیین نامه این سازمان خطاب به مدیریت سازمان تاکسیرانی گفت: با توجه به شکواییه های واصله از شرکت های خصوصی تاکسیرانی مبنی بر الزام این شرکت ها برای دریافت پروانه های متعدد از سازمان تاکسیرانی که ناشی از تغییر غیرقانونی ماده ۲ آیین نامه مجوز تاسیس و فعالیت شرکت های تاکسیرانی است. لازم است دستور فرمایید موضوع تخلف انجام شده به قید فوریت مورد رسیدگی قرار گرفته و ضمن بازگشت به مفاد اصلی ماده مذکور، پروانه های وفق روال قانونی صادر گردد و نتیجه را اعلام کنید.

 

سالاری:ضرورت حذف مدیرانی که اعتقادی به برنامه‌های اصلاح‌طلبان ندارند

 

محمد سالاری در پاسخ به این سوال که شورای پنجم چه برنامه ای برای دو سال پایانی این دوره مدیریت شهری دارد و چه عواملی در موفقیت آن نقش دارند؟ اظهارداشت: در آخرین جلسه مشترک اعضای شورای شهر با شهردار تهران و معاونین وی که سه شنبه شب گذشته برگزار شد، کلیات برنامه اولویت محور 2 سال آتی مدیریت شهری به تصویب رسید و مقرر شد طی دو تا سه هفته آینده نسبت به برگزاری جلسات مشترک بین کمیسیون های تخصصی شورا و معاونت های مربوطه در شهرداری اقدام شود و تمامی ابعاد محورها، برنامه ها و پروژه های مطرح شده از نظر تحقق پذیری و نحوه تامین منابع درآمدی مورد نیاز، مورد بررسی قرار گرفته و این برنامه ملاک اقدامات مدیریت شهری باشد.

 

وی درخصوص شروط تحقق پذیری این برنامه گفت: برای محقق شدن این برنامه نیاز است، اولا تمامی محورها و پروژه های این برنامه با یک رویکرد واقع بینانه و مبتنی بر نیاز های اولویت دار شهر تهیه شود، ثانیا شهردار تهران شخصا برای اجرای این برنامه مصمم بوده و اجرای کامل آن را از تمام مدیران شهرداری و شهرداران مناطق مطالبه کند و ثالثا اعضای شورای شهر تهران و کمیسیون های تخصصی نیز تمامی ظرفیت خود را جهت پشتیبانی تمام قد برای اجرای محورهای این برنامه بکار گیرند.

 

عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: البته مهم ترین شرط اجرایی شدن این برنامه اولویت محور، همراهی، اعتقاد و باور تمامی مدیران شهرداری تهران و شهرداران مناطق به برنامه مصوب مدیریت شهری دوره پنجم است.

 

سالاری با بیان اینکه طی 2 سال گذشته شاهد بودیم که برخی مدیران فعلی شهرداری تهران اساسا اعتقادی به اجرای برنامه های شورای پنجم ندارند، ادامه داد: متاسفانه هنوز در بین مدیران شهرداری و شهرداران مناطق افراد زیادی حضور دارند که باور و اعتقاد واقعی به برنامه های شورای اصلاح طلب و بطور کلی اولویت های مد نظر آنان ندارند و بعضا برای عدم تحقق برنامه های شورای پنجم مقاومت های زیادی می کنند، لذا به نظر بنده و تعدادی زیادی از اعضای شورای پنجم اگر شهردار تهران واقعا می خواهد این دوره مدیریت شهری دارای کارنامه قابل قبولی باشد که قطعا اینگونه است باید نسبت به تغییر مدیرانی که باور به برنامه شورای اصلاح طلب ندارند اقدام کند.

 

عضوشورای شهر تهران تصریح کرد: یقینا برنامه های شورا و شهرداری برای 2 سال آتی، توسط مدیرانی محقق می شود که به برنامه های شورای اصلاح طلب باور و اعتقاد داشته باشند اما متاسفانه هنوز شاهد حضور مدیرانی در سازمان هاو شرکت های شهرداری تهران و شهرداری های مناطق هستیم که نه تنها اصلاح طلب نیستند بلکه اساسا باوری به برنامه های اصلاحات نداشته و حتی تمایلی هم به موفقیت مدیریت شهری فعلی ندارند.

 

وی در پایان افزود: شورای پنجم و شهردار منتخب آن آقای دکتر حناچی رویکردهای بسیار درستی در فرایند تصمیم گیری ها اتخاذ و زمینه های لازم را نیز برای تحقق این رویکردها فراهم کرده اند، لذا ضرورت دارد در بازه زمانی باقی مانده، تمام ظرفیت اعضای شورای شهر و کمیسیون های آن و مدیران شهرداری و شهرداری های مناطق در راستای به سرانجام رساندن محورهای اولویت دار مورد نیاز شهر و شهروندان باشد و این مهم با توجه به محدودیت های منابع درآمدی مشروط به هم افزا کردن تمامی ظرفیت های مدیران شهرداری و اعضای شورای شهر و پشتیبانی از شهردار تهران است.

 

نظری:دولت تعطیلات را قطره‌چکانی اعلام نکند

 

حجت نظری در جریان یکصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران در تذکری خطاب به معاونت حمل و نقل و ترافیک گفت: متاسفانه چند روز بسیار آلوده را سپری کردیم که به رغم آنکه انتظارات از مدیریت شهری برای کنترل آلودگی هوا بود، اما باید تاکید کرد تنها مرجع صالح در آلودگی هوا مدیریت شهری نیست.

 

وی افزود: مدام مطرح کردیم علت کاهش آلودگی شهر تهران طرح ترافیک است. از شهردار تهران و معاونت حمل و نقل و ترافیک تقاضا دارم در سال آینده نسبت به طرح کاهش آلودگی هوا تجدیدنظر داشته باشند.

 

نظری در ادامه با انتقاد از دولت در عدم تعطیلی ادارات نیز گفت: دولت در تعطیلی ادارات مقاومت می کند و در کنار تعطیلی مدارس و دانشگاه ها باید ادارات نیز تعطیل شود که می تواند منجر به خروج شهروندان از شهر شود و تا حدی آلودگی را کنترل کند.

 

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر ادامه داد: دولت تعطیلات را قطره چکانی اعلام نکند چرا که هیچ اتفاق مثبتی را رقم نمی زند. نه در دولت قبلی که ریس جمهور به هر بهانه ای شهر را تعطیل می کرد نه به دولت فعلی که تحت هیچ شرایطی حاضر نیست ادارات را تعطیل کند و‌ این نشان می داد که سلامتی مردم در اولویت نیست.

 

هاشمی: وضعیت حمل ونقل عمومی تهران در بدترین شرایط قرار دارد

 

محسن هاشمی در ابتدای یکصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران در تذکری با اشاره به آلودگی هوای این روزهای تهران گفت: روزهای گذشته را در حالی سپری کردیم که آلودگی هوای تهران به مرحله ناسالم برای تمامی گروهها رسید و تهران را به عنوان یکی از آلوده ترین شهرهای جهان، ثبت کرد.

 

وی افزود: گرچه بخشی از موضوع آلودگی هوا، وابسته به شرایط جوی و باد و بارندگی است، که در اختیار انسان نیست، اما بخشی نیز وابسته به میزان تولید آلاینده است که مستقیما در اختیار وکنترل ماست. در شرایط فعلی دو منبع اصلی برای آلایندگی هوای تهران وجود دارد، نخست تولید انرژی گرمایشی بوسیله گاز طبیعی و گازوئیل در منازل و ادارات و دوم سوخت خودروهای نقلیه.

 

وی با بیان اینکه در موضوع اول باید توجه داشته باشیم که براساس دیدگاهی تولید انرژی گرمایی در شهرها بوسیله سوختهای فسیلی اقدامی غیراصولی، غیر ایمن و غیربهره ور است تصریح کرد: تمامی شهرهای توسعه یافته جهان، انرژی گرمایشی را بوسیله برق در شهرها تولید می کنند و برای تولید برق از انرژی فسیلی یا هسته‌ای و یا سایر روشهای استفاده می‌کنند، لوله کشی شاهرگی و مویرگی گاز طبیعی در شهر، تهران و سایر شهرهای کشور را بر روی بمبی بالقوه که در شرایط سوانح طبیعی و بحران خطر آفرین است و آلاینده ای بالفعل، قرار داده است که بایست در برنامه‌ای دراز مدت، فرایند تبدیل انرژی گرمایشی شهری در کشور حتما صورت گیرد.

 

هاشمی افزود: البته وزارت نفت معتقد است که دوبار تبدیل انرژی فسیلی به برق و برق به گرما راندمان آن را کاهش می‌دهد که مدیریت شهری باید درباره این موضوع بررسی دقیق را انجام داده و تصمیم بگیرد. در موضوع نقش خودروها در آلایندگی هوا، نیز با وجود تکرار مکرر لزوم تقویت سیستم حمل ونقل عمومی تهران، متاسفانه هنوز اقدامی اجرایی صورت نگرفته است و متاسفانه باید گفت طی سی سال سپری شده از پایان جنگ، وضعیت حمل ونقل عمومی تهران در بدترین شرایط قرار دارد و اگر بسرعت راجع به این موضوع اقدامی عاجل از سوی دولت وشهرداری صورت نپذیرد، وضعیت از شرایط فعلی بمراتب بدتر خواهد شد.

 

رییس شورای شهر تاکید کرد: سیستم حمل ونقل عمومی تهران باید در شرایطی باشد که نه تنها شهروندان فاقد خودرو از آن به آسانی استفاده کنند، بلکه دارندگان خودروی شخصی نیز استفاده از حمل ونقل عمومی را به جهت سرعت و سهولت آن ترجیح دهند.

 

وی از کمیسیون سلامت،محیط زیست و خدمات شهری درخواست کرد تا طرحی برای خروج سوخت های فسیلی در شهر تهران ارائه دهد و که در صورت لزوم برای تصویب به مجلس شورای اسلامی نیز ارسال گردد.

 

شناسایی هزار مورد ابتلای جدید به ایدز در نیمه نخست امسال

 

ناهید خداکرمی در جریان یکصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران در تذکری با اشاره به روز جهانی ایدز گفت: متاسفانه در ۶ ماهه اول امسال، هزار مورد جدید بیمار مبتلا به ایدز در کشور شناسایی شده‌اند و اگر مساله اجتماعی و تابوها درباره این بیماری شکسته شود، میزان شناسایی این بیماری چندین برابر خواهد شد.

 

رئیس کمیته سلامت با بیان اینکه مجموعه مدیریت شهری در این مدت حمایت‌های لازم را برای شناسایی این بیماری انجام داده است اظهار داشت: اما نکته حائز اهمیت این است که با توجه به افزایش آمار مبتلایان به ویروس اچ.آی.وی از طریق روابط جنسی محافظت نشده و تغییرات فرهنگی، اجتماعی و جمعیتی، و همچنین آمار قابل توجه نوجوانان و جوانان ساکن در شهر تهران، لازم است که شهرداری تهران بودجه‌های فرهنگی-اجتماعی خود را بمنظور پیشگیری، مشاوره و تشویق به آزمایش افراد دارای روابط پر خطر با بهره‌گیری از خدمات وزارت بهداشت سوق دهد.

 

خداکرمی افزود: همه باید با هم صحبت کنیم و به این نتیجه برسیم که اگر این کشتی سوراخ باشد و ما این مساله را پنهان کنیم، همه با هم غرق خواهیم شد چرا که بیماری‌های پنهان شده می‌تواند عوارض جبران ناپذیری برای کشور به همراه داشته باشد.

 

وی با درخواست از اداره کل فرهنگی_اجتماعی گفت: اداره کل فرهنگی-اجتماعی و ستاد سمن‌ها باید در مورد آگاهی بخشی و توانمندسازی جوانان بیشتر کار کنند. نترسیم از اینکه به جوان گوشزد کنیم در صورت داشتن رفتار پرخطر جنسی از کاندوم استفاده کنید. نترسیم از اینکه به جوان‌ها بگوئیم در صورت داشتن روابط پرخطرجنسی چه خطراتی آن‌ها را تهدید می‌کند و هرچقدر ما شفاف‌تر صحبت کنیم و جوانان خود را آگاه کنیم مسلما آن‌ها رفتار وفادار به خانواده را یاد می‌گیرند و چارچوب روابط حاصل از ازدواج را ارج می‌نهند.

 

رییس کمیته سلامت شورای شهر تصریح کرد: هرچقدر در این باره صحبت نکنیم باید منتظر فجایعی نظیر ماجرای روستای واقع در جنوب شرقی کشور که سال جاری خبرساز شد باشیم. بنابراین همه از این کشتی که مسافر آن هستیم محافظت کنیم.

 

گزارش کمیته بررسی حذف نام شهدا در صحن شورا قرائت شد

 

در جریان یکصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران نتیجه بررسی های کمیته ویژه حذف نام شهدا از تابلوهای شهری توسط رییس کمیته ویژه بررسی موضوع تابوهای مزین با نام شهدا در صحن شورا قرائت شد.

 

اعطا گفت: کمیته ویژه با دریافت اطلاعات از طریق شبکه مویرگی مدیریت شهری در سطح مناطق و نواحی و صحت سنجی چندباره آنان توسط کارشناسان کمیته، و کنترل چند باره اطلاعات دریافتی با سازمان بازرسی شهرداری تهران، حراست کل شهرداری، معاونت امور مناطق و سازمان بسیج شهرداری تهران به آمار و اطلاعاتی قابل اتکا دست یافت که اعلام می کنم.

 

وی تصریح کرد: بررسی های کمیته ویژه نشان می دهد که در محدوده منطقه ۱، تعداد ۵۹۰ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که از این تعداد ۱۳۲ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. نسبت تعداد معابر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید به کل معابر مزین به نام شهید در منطقه، نسبت به سایر مناطق بیشتر است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوی معابر این منطقه نشان می دهد که۶۱ مورد به علت فرسودگی، ۶۱ مورد به دلیل عدم درج توسط پیمانکار و ۲ مورد به علت تخریب بوده است. بر اساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۱ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

اعطا ادامه داد: در محدوده منطقه 2، تعداد ۵۹۷ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که هیچ موردی از فرسودگی، حذف یا عدم درج واژه شهید در تابلوهای معابر این منطقه گزارش نشده است.

 

سخنگوی شورای شهر تهران تصریح کرد: در محدوده منطقه 3، ۳۲۸ معبر مزین به نام شهدا وجود دارد که از این میان در ۳۸ مورد واژه شهید از معابر حذف شده است. بررسی علت حذف واژه شهید در این منطقه نشان دهنده این است که تمامی موارد حذف، ناشی از عدم درج توسط پیمانکار بوده است. براساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۳که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

وی گفت: در محدوده منطقه ۴، تعداد ۱۶۷۳ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که بیشترین تعداد معابر مزین به نام شهدا در سطح شهر تهران است. از این تعداد ۷۵ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید از معابر گزارش شده است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید از تابلوهای معابر در این منطقه نشان می دهد که ۵۲ مورد به علت عدم درج توسط پیمانکار و ۲۳مورد حذف به علت فرسودگی بوده است. در این منطقه گزارشی مبنی بر حذف واژه شهید به دلیل تخریب وجود نداشته است. براساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۴ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

رییس کمیته ویژه بررسی موضوع تابوهای مزین با نام شهدا ادامه داد: در محدوده منطقه ۵، تعداد ۴۱۳ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند؛ از این تعداد ۷۰ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید از معابر گزارش شده است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در این منطقه نشان می دهد که در تمامی ۷۰ مورد گزارش شده، به علت فرسودگی واژه شهید از روی تابلوی معابر محو شده است. نسبت معابر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید ناشی از فرسودگی به کل معابر مزین به نام شهدا در این منطقه در مقایسه با سایر مناطق بیشتر است. تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۵ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

وی افزود: در محدوده منطقه ۶، تعداد ۲۴۲ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که از این تعداد ۳۵ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در این منطقه نشان می دهد که ۲۶ مورد به علت فرسودگی و ۹ مورد به علت عدم درج توسط پیمانکار رخ داده است. در این منطقه گزارشی مبنی بر حذف واژه شهید به دلیل تخریب اعلام نشده است. تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۶ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

اعطا گفت: در محدوده منطقه ۷، تعداد ۵۶۹ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که از این تعداد ۲۷ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوی معابر این منطقه نشان می دهد که ۱۴ مورد به علت فرسودگی و ۱۳ مورد به دلیل عدم درج توسط پیمانکار بوده است. در این منطقه گزارشی مبنی بر حذف واژه شهید به دلیل تخریب اعلام نشده است. بر اساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۷ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

سخنگوی شورای شهر تهران تصریح کرد: در محدوده منطقه ۸، تعداد ۸۶۲ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که از این تعداد ۱۰ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوی معابر این منطقه نشان می دهد که ۱۰ مورد محو به علت فرسودگی و ۴ مورد حذف دلیل تخریب بوده است. در این منطقه گزارشی مبنی بر عدم درج واژه شهید توسط پیمانکار اعلام نشده است. بر اساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۸ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

اعطا ادامه داد: در محدوده منطقه ۹، تعداد ۴۶۶ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که این تعداد ۳۷ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوهای این منطقه نشان می دهد که ۳۲ مورد به علت عدم درج توسط پیمانکار و۵ مورد محو به علت فرسودگی بوده است. در این منطقه گزارشی مبنی بر حذف واژه شهید به دلیل تخریب اعلام نشده است. بر اساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۹ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

وی افزود: در محدوده منطقه ۱۰، تعداد ۱۰۴۷ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که از این تعداد ۵۴ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوی معابر این منطقه نشان می دهد که ۴۸ مورد به علت فرسودگی، ۴ مورد به علت تخریب و ۲ مورد به دلیل عدم درج توسط پیمانکار بوده است. بر اساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۱۰ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده اند.

 

اعطا گفت: در محدوده منطقه ۱۱، تعداد ۴۶۲ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که از این تعداد ۶۱ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوی معابر این منطقه نشان می دهد که ۴۵ مورد به علت فرسودگی و ۱۶ مورد به علت عدم درج توسط پیمانکار بوده است. در این منطقه گزارشی مبنی بر حذف واژه شهید به دلیل تخریب اعلام نشده است. بر اساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۱۱ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

وی تصریح کرد: در محدوده منطقه ۱۲، تعداد ۷۷۰ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که از این تعداد ۳۳ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوی معابر این منطقه نشان می دهد که ۱۷ مورد به علت فرسودگی، ۱۶ مورد به علت عدم درج توسط پیمانکار و ۶ مورد به علت تخریب بوده است. در اخبار منتشر شده در رسانه ها، از دو معبر به نام های «معزی» و «نمازی» به عنوان معابری که عنوان «شهید» از تابلوی آنها حذف شده است، نام برده شد. اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه ۱۲ و ۱۳شهر تهران طی مکاتبه شماره ۴۰۹۸۲/۹۸/۲۸۰۲۷ مورخ ۱۷/۰۶/۱۳۹۸ و در پاسخ به استعلام شماره۴۴۷۶۷/۳۳/۵۱۲ مورخ ۱۷/۰۶/۱۳۹۸ شهرداری ناحیه سه منطقه ۱۲، شهید بودن اسامی یاد شده را تأیید نکرده است. بر اساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۱۲ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

وی ادامه داد: در محدوده منطقه ۱۳، تعداد ۲۷ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که از این تعداد ۷ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوی معابر این منطقه نشان می دهد که ۴ مورد به علت عدم درج توسط پیمانکار و ۳مورد به علت فرسودگی بوده است. در این منطقه گزارشی مبنی بر حذف واژه شهید به دلیل تخریب اعلام نشده است. بر اساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۱۳ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است. در محدوده منطقه ۱۴، تعداد ۱۳۷۸ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که از این تعداد ۱۳۳ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است.

 

بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوی معابر این منطقه نشان می دهد که ۸۳ مورد به علت فرسودگی و ۵۰ مورد به علت عدم درج توسط پیمانکار بوده است. در این منطقه گزارشی مبنی بر حذف واژه شهید به دلیل تخریب اعلام نشده است. بر اساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۱۴ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

اعطا تصریح کرد: در محدوده منطقه ۱۵، تعداد ۱۵۶۳ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که از این تعداد ۲۳۷ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. لازم به ذکر است تعداد معابر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید در این منطقه به نسبت کلیه معابر مزین به نام شهدا در شهر تهران از سایر مناطق بیشتر است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوی معابر این منطقه نشان می دهد که ۲۳۶ مورد به علت فرسودگی و تنها یک مورد حذف به دلیل عدم درج توسط پیمانکار بوده است. در این منطقه گزارشی مبنی بر حذف واژه شهید به دلیل تخریب اعلام نشده است.

 

اعطا ادامه داد: در محدوده منطقه ۱۶، تعداد ۹۲۵ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که از این تعداد ۱۳۳ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوی معابر این منطقه نشان می دهد که ۱۱۸ مورد به علت فرسودگی و ۱۵ مورد به علت عدم درج توسط پیمانکار بوده است. در این منطقه گزارشی مبنی بر حذف واژه شهید به دلیل تخریب اعلام نشده است. بر اساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۱۶ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

سخنگوی شورای شهر تهران تصریح کرد: در محدوده منطقه ۱۷، تعداد ۸۹۹ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که از این تعداد ۳۶ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوی معابر این منطقه نشان می دهد که ۳۳ مورد به علت فرسودگی و ۳ مورد حذف به علت تخریب بوده است. در این منطقه گزارشی مبنی بر فقدان واژه شهید به دلیل عدم درج توسط پیمانکار اعلام نشده است. بر اساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۱۷ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

وی افزود: طبق گزارش واصله از شهرداری منطقه ۱۸، تعداد ۶۲۹ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که از این تعداد ۸۶ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوی معابر این منطقه نشان می دهد تمامی موارد ناشی از فرسودگی بوده است. بر اساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۱۸ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

اعطا گفت: در محدوده منطقه ۱۹، تعداد ۳۵۶ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا بوده اند که از این تعداد ۹ مورد معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوی معابر این منطقه نشان می دهد تمامی موارد ناشی از فرسودگی بوده است. بر اساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۱۹ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

وی افزود: در محدوده منطقه ۲۰، تعداد ۱۰۶۹ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا است که از این تعداد ۶ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. نسبت تعداد معابر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید به تمامی معابر مزین به نام شهید در منطقه، در مقایسه با سایر مناطق کمتر است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوی معابر این منطقه نشان می دهد تمامی موارد ناشی از فرسودگی بوده است. بر اساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۲۰ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.

 

اعطا خاطرنشان کرد: در محدوده منطقه ۲۱، تعداد ۱۸۵ معبر در این منطقه مزین به نام شهدا است که این تعداد۳۵ معبر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید گزارش شده است. بررسی دلایل فقدان واژه شهید در تابلوی معابر این منطقه نشان می دهد که ۲۵ مورد به علت فرسودگی و ۱۰ مورد حذف به دلیل تخریب بوده است. لازم به ذکر است که نسبت معابر با حداقل یک تابلوی فاقد واژه شهید به علت تخریب از کل معابر مزین به نام شهدا در منطقه، در مقایسه با سایر مناطق بیشتر است.

 

در این منطقه گزارشی مبنی بر حذف واژه شهید به دلیل عدم درج توسط پیمانکار اعلام نشده است. بر اساس گزارش شهرداری منطقه، تا زمان تدوین این گزارش کلیه تابلوهای معابر مزین به نام شهدا در منطقه ۲۱ که فاقد واژه شهید بوده اند، شناسایی و اصلاح شده است.در محدوده منطقه ۲۲ شهرداری، ۷۳ معبر مزین به نام شهدا وجود دارد و بر اساس آمار گزارش شده از سوی شهرداری این منطقه، همه معابر مزین به نام شهدا در این منطقه دارای تابلوی واژه شهید بوده اند و هیچ موردی از حذف یا عدم درج واژه شهید در تابلوهای معابر این منطقه گزارش نشده است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار